panel

Lees hier het inkijkexemplaar

BOEKGEGEVENS

ISBN: 9789021565804
Pagina's: 192
Afmeting: 166 mm x 115 mm x 12 mm
Gepubliceerd:03-10-2017
Taal: Nederlands
Uitgever: VBK Media
Genre:

Venetië
Wat & Hoe Stedentrip & Teresa Fisher

Wat & Hoe Select Venetië is de ideale reisgids voor een korte stedentrip. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg. En dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist. Deze eigentijdse reisgids van Wat & Hoe Select biedt je alle essentiële informatie die je nodig hebt voor een reis naar Venetië.

Venetië is een betoverende stad en het historische vlaggenschip van een grote vloot eilanden in de lagune. Om haar ware aard te leren kennen moet je eerst naar de hoofdbezienswaardigheden: Canal Grande, Piazza San Marco en Palazzo Ducale. Neem vervolgens de tijd om de pittoreske achterafstraatjes met hun verborgen pleintjes en kerken te verkennen.

Venetië heeft een verborgen kant die alleen over water te bereiken is. Per boot kom je in een andere wereld en zie je de stad zoals het hoort: met vlugge blikken in oude huizen, afgeschermde tuinen en reparatiewerven voor gondels. Het is een van de meest geschilderde, gefilmde en beschreven steden ter wereld, en ongelooflijk mooi.

€ 9,99 (Op voorraad)

ALLE BOEKEN VAN Wat & Hoe Stedentrip

ALLE BOEKEN VAN Teresa Fisher