panel

Lees hier het inkijkexemplaar

BOEKGEGEVENS

ISBN: 9789021551975
Pagina's: 192
Afmeting: 165 mm x 115 mm x 13 mm
Gepubliceerd:08-05-2012
Taal: Nederlands
Uitgever: VBK Media
Genre:

Florence en Toscane
Tim Jepson

Wat & Hoe Select Florence & Toscane: de ideale reisgids voor een korte vakantie

Wat & Hoe Select Florence & Toscane is de ideale reisgids voor een korte vakantie of stedentrip. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg. En dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist. Deze eigentijdse reisgids van Wat & Hoe Select biedt je alle essentiële informatie die je nodig hebt voor een reis naar Florence en Toscane.

Florence (Firenze) verleidt je met zijn kunst en cultuur, Toscane met zijn heuvelsteden en tijdloze landschap. De beste renaissanceschilderijen en -beelden, zoals de David van Michelangelo, verdringen zich in de kerken en musea van de stad. De oude wijngaarden, knoestige olijfbomen en heuvels vol cipressen vormen een van de mooiste landschappen van Italië.

Achter cultuur en landschap verschuilen zich andere charmes. Het simpele genot van een uitzicht over nevelige heuvels, of het lekkerste ijs en de smakelijkste cappuccino ter wereld. Gezellige terrassen aan het Piazza del Campo in Siena, avondeten onder de sterrenhemel, of een wandeling door straatjes vol geraniumbakken op een zomeravond.

€ 9,99 (Op voorraad)

ALLE BOEKEN VAN Tim Jepson